NEWS  

 

       

euro

Publicacio del projecte (actualment en construccio) de l'edifici d'habitatges a la Placa Europa de l'Hospitalet de Llobregat.

Titol: LA PLACA D'EUROPA I LA TRANSFORMACIO DE LA GRANVIA A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT.

Redaccio: Ramon Roger i Casamada

Pag. 180-181

 

 

 

 

 

                 

P

ConferEncia al Cidyr - 3er Congreso Ibero-Americano de Instalaciones Deportivas i recreativas.

Conjuntament amb el salo Internacional de la Piscina

Dimarts 21 d'Octubre de 2011.

Titol: LA ARQUITECTURA DEPORTIVA DESDE LA EXPERIENCIA PROFESIONAL.

 

 

 

 

 

               

 

 

R

Hbitatges al Poblenou - Regesa.

Visita d'Obres Setembre de 2011.

Fase tancaments exteriors d'alumini, instal.lacions dels habitatges, acabats interiors.

 

 

 

 

                 

e

PlaCa Europa. Visita d'Obres Setembre de 2011.

Fase estructures, executant el forjat de planta vuitena paral.lelament es desenvolupa la planta d'aparcament sota la futura plaça d'accés.

 

 

 

 

                 
h Apunt per la inauguracio de la piscina coberta del Nou CEM HORTA. Corresponent a la Fase1. L'edifici conte piscina, vestidors, gimnasos i despatxos del club. Es preveu finalitzar el pavelló i acabats de façana el mes de Setembre. El complex esportiu que actualment disposa d'un pavello i una piscina coberta en un estat deteriorat, pasa a ocupar els nous espais esportius i es procedira a completar la Fase2 consistent en equipar al complex d'una segona piscina coberta, una descoberta, vestidors equipats per a abonats i activistes, gimnasos i un segon pavelló tipus pav-2 amb una planta d'aparcament.

 

                   

30

Dilluns 6 de Juny de 2011 a l'Auditori del FAD es realitzarà el debat 30+30 amb la presència de Moises Gallego i Enric Ruiz Geli.

El debat-tertulia Curiositat, encontres i desacords es realitzarà a l'Auditori dels Fad, plaça dels àngels nº5 a les 19,30h.

 

 

 

 

                 

LLEIDA

 

Inaugurada la planta baixa de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, destinada a Hospital de Dia, Oncològic i Hospital de dia polivalent.

En un edifici en un estat molt deteriorat, s'han ajustat les estances de planta baixa, ampliant la il.luminació natural i incorporant materials de gran transparència, sanitat i durabilitat, aportant al conjunt unes dependències hospitalaries de primer ordre..

 

 

 

 

                 

 

MAS9

S'ha inaugurat la nova Biblioteca Municipal Joan Corominas del Masnou, situada a l'edifici centre, carrer d'Italia.

Consistent en fer un buidat de tot el seu interior, acondicionar els accesos i deixar una planta el mes lliure possible.

En un edifici de gran amplada i poca alçada, el principal repte era introduir la llum natural a tota la Biblioteca. Aprofitant el seriat dels lluernaris exoistents, s'amplien amb unes grans boles de llum, com si fossin lluernaris Es disposen els espais de lectura propers a façana i els de consulta a la zona interior..

                   

alella

 

Ja s'han finalitzat les Obres del nou CEIP Fabra d'Alella. L'actuació consisteix en afegir noves dependències (gimnasos, menjador, aularis, vestidors, tutories...) reformar part de l'aulari i zones comuns, donant una unitat a tot el centre educatiu que al llarg dels anys s'ha realitzat amb total independència.

Millorant la façana actual i integrant-la amb la nova construcció, la nova imatge del centre educatiu dona la sensació d'estrenar escola.

                   

b1

b2

L'estudi Gallego Arquitectos SLP ha guanyat el concurs d'avantprojectes del Nou Parc de Bombers de Santa Llogaia d'Algüema (promogut per GISA).

                   
c1 Les Obres de les noves piscines municipals de Canovelles han finalitzat, s'estàn realitzant repasos. L'aJuntament esta en proces d'adjudicacio de la seva gestio. Es preveu que a finals del mes d'Abril es pugui obrir al public.                    
a1

Inaugurades les noves piscines, del nou complex municipal d'esports Can Camp de l'Ametlla del Valles. El mes de juliol hi accediràn els socis.

Aquesta primera Fase inclou la construccio de les piscines municipals cobertes, vestidors, oficines i gimnasos, aixi com l'acondicionament i urbanitzacio de l'entorn. La segona fase inclou camp de futbol-7, pavelló poliesportiu i pistes exteriors de paddel.